Совет за радиодифузија на Република Македонија
Адреса:
Бул. ВМРО бр. 3
1000 Скопје


E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 389 (0)2 3103 400
Факс: 389 (0)2 3103 401

Информации: Известување: За сите прашања, што се однесуваат на плаќањето на радиодифузната такса и водењето на регистарот на обврзници на радиодифузна такса, директно стапете во контакт со Македонската радиотелевизија преку сајтот www.mrt.com.mk.