Прес центар PDF Печати Е-пошта

Медиумско покривање на седниците на СРД

 

Заради обезбедување транспарентност во работењето на СРД, сите негови седници се јавни, а новинарско-медиумски екипи можат да присуствуваат и да известуваат за нив.

 

 

Одговорни лица за односи со медиуми:

 

Драгица Љубевска, Виш соработник во Секторот за европска и меѓународна соработка и односи со јавноста

Јетон Исмаили, соработник во Секторот за европска и меѓун��родна соработка и односи со јавноста

 

Тел. +389 (0)2 3103 406; + 389 (0)2 3103 429
Е-пошта: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите ; Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Најновите соопштенија и известувања до медиумите:Соопштенија до медиумите, новости и вести