НОВОСТИ И ВЕСТИ
СРД иницираше постапка за одземање на дозволата на ТВ Шутел

Повеќе...
 
СРД организира работни состаноци за Стратегијата за развој на радиодифузијата 2013-2017

Повеќе...
 
Хроника на 27ма седница
Повеќе...
 
Хроника на 26та седница

Повеќе...
 
СРД ја упати ВМРО НП да го искористи законското право на одговор и исправка

Повеќе...