Новости и вести
28.03.2013г. Извештај од медиумското покривање на локалните избори 2013 во вестите за време на изборната кампања (4-22 март 2013) PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
21.03.2013г.Одржан состанок со делегација од набљудувачка мисија на Советот на Европа PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
19.03.2013г. Од 19 март да не се објавуваат резултати од испитувања на јавно мислење PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
19.03.2013г. Соопштение до медиумите за исклучувањето на програмските сервиси на Пинк Медиа Груп PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
Усвоен Извештајот од медиумското покривање на локалните избори 2013 во вестите – први 10 дена (4-13 март 2013) PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
06.03.2013г. Соопштение до радиодифузерите дека во сила е Правилникот за рамноправен пристап во медиумското претставување за време на Локалните избори PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
28.02.2013г. Работилници со радиодифузерите за правилата за медиумско покривање на изборната кампања PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
28.02.2013г. Делегација од Независната комисија за медиуми од Косово во посета на СРД PDF Печати Е-пошта

 

Повеќе...
 
Потсетување на радиодифузерите за правилата во врска со потврдените кандидати за Локалните избори PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
14.02.2013г. Советот за радиодифузија го честита Cветскиот ден на радиото PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
<< Прва < Предходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следна > Последна >>

Страна 1 од 19