Мониторинг на изборите 2011
На сила стапија правилниците на СРД за медиумското покривање на изборите PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
СРД ќе поднесе кривична пријава против ЈП Службен весник PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
СРД ги усвои правилниците за медиумското покривање на изборите PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
СРД ги изготви предлог-правилниците за медиумското покривање на изборите и побара мислење од ДИК PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
СРД, ЗНМ, МОСТ и претставници од медумите попрецизно ги дефинираа правните рамки за медиумското покривање на изборите PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
ВО СРД се одржа тркалезна маса за правилниците за медиумското покривање на изборите PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
СРД ја започна јавната консултација за правилниците за медиумското покривање на предвремените парламентарни избори PDF Печати Е-пошта
Повеќе...