Мониторинг на изборите 2011
Одржана прес конференција на СРД за резултатите од медиумското покривање на изборите од страна на медиумите на национално ниво за Предвремените парламентарни избори 2011 PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
Прес конференција на СРД за резултатите од медиумското покривање на изборите од страна на медиумите на национално ниво за Предвремените парламентарни избори 2011 PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
Прекршочни против ТВ А1 и ТВ Сител поради нарушување на правилата за покривање на предизборните активности PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
СРД изрече мерки за медиумите што го прекршија молкот на денот на изборите PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
Нови санкции против прекршителите на изборниот молк и на одредбите за платено политичко рекламирање PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
СРД изрече казнени мерки против радиодифузерите кои ги прекршиле законските одредби за медиумското покривање на предизборните активности PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
Претставени резултатите од мониторингот на медиумското покривање за првите десет дена од кампањата за Предвремените парламентарни избори PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
Прес конференција на СРД за резултатите од мониторингот на медиумското покривање за првите десет дена од кампањата за Предвремените парламентарни избори 2011 PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
Прес конференција на СРД за резултатите од мониторингот на медиумското покривање на пред��зборните активности PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
СРД ќе поведе прекршочна постапка против ТВ А1 поради кршење на правилата за покривање на предизборните активности PDF Печати Е-пошта
Повеќе...
 
<< Прва < Предходна 1 2 Следна > Последна >>

Страна 1 од 2