НОВОСТИ И ВЕСТИ
21.03.2013г.Одржан состанок со делегација од набљудувачка мисија на Советот на Европа
Повеќе...
 
19.03.2013г. Од 19 март да не се објавуваат резултати од испитувања на јавно мислење
Повеќе...
 
19.03.2013г. Соопштение до медиумите за исклучувањето на програмските сервиси на Пинк Медиа Груп
Повеќе...
 
Усвоен Извештајот од медиумското покривање на локалните избори 2013 во вестите – први 10 дена (4-13 март 2013)
Повеќе...
 
06.03.2013г. Соопштение до радиодифузерите дека во сила е Правилникот за рамноправен пристап во медиумското претставување за време на Локалните избори
Повеќе...